lauantai 30. huhtikuuta 2011

Suru

Ei niin mukavia uutisia ja suru on suuri. Vieläkään ei pysty ymmärtämään, mutta kai tämä tästä ajan kanssa. Hautajaiset ovat kahden viikon päästä ja surun keskellä täytyisi jaksaa pohtia mitä pistää päälle hautajaisiin. Ja kun helpoksi ei yhtään tee se että on 7 kuukaudella raskaana, niin valita vaatteita.

Kuitenkin jotain sain päähäni tai siis keksein ja aion tilata stockmann:lta villaponchon vaikka onkin sitten toukokuu, mutta tietyistä syistä täytyy tietyt ruumiinosat pitää lämpimänä.


Kuva lainattu Stockmann.com sivuilta

Alle ajattelin mukavuus syistä laittaa H&M:ltä ostetun äitiyspaidan pitkähihaisena. Kuvaa ei ole, paita loppuunmyyty sivuilta.
Jalkaan mustat suorat housut ja mukavuus syistä pakko laittaa pehmeäpohjaiset kävelykengät. Ei ole nätit mutta hautajaisiinhan ei mennä muotinäytökseen niin kelpaavat ja ajavat asiansa.

Laukkuja en omista kuin yhden ainoan kappaleen ja sekin on liian iso tähän tilaisuuteen. Joten mistään muualta en löytänyt siistiä,yksinkertaista ja ei niin räikeätä laukkua. Päädyin siis Anttilasta tilamaan perusmusta käsilaukun/clutch:n.

Kaikki vaatteet ja asusteet valittu sillä periaatteella että pystyy jälleen käyttämään muissakin juhlissa. Pyrin muutenkin osteskelemaan vähän mutta laadukasta (no laukun osalta oli pakko tehdä poikkeus, mutta ajaa asiansa )

Nyt loppuun vielä pieni kappale vainajan muistolle



video on Kari Tapion muistolle, mutta on mielestäni niin sopiva tähän omaan tilanteeseeni ja videokin on kaunis teksteineen. Lepää rauhassa mamma =)

Ei kommentteja: